Fremover skal tilmelding til foredrag og betaling for såvel foredrag og medlemskab ske via nettet.

Vi er i den heldige situation, at have mange medlemmer og bruger en del tid på at administrere betalinger. Det er nemmere at styre, når det foregår igennem nettet. Derfor skal alle betalinger foregår via et betalingssystem a la Billetnet. Vi har valgt betalingssystemet Place2Book, som er godkendt af Finanstilsynet.

Billet

Desuden vil du også undgå at skulle stå længe i kø, når du kommer til foredragene. Idet du blot skal medbringe din billet, som du selv printer ud, når du har købt en billet til et foredrag. Hvis du ikke har mulighed for at printe din billet ud kan du vise den på din mobil, hvis du har mail på den,  eller vi kan se på betalingslisten, om du har betalt for foredraget.

Det ikke muligt at købe billetter eller forny medlemskabet ved døren mere – alt skal foregå  via nettet.

Medlemmer har fortrinsret

I første omgang er det kun medlemmer, som kan købe en billet til et foredrag. Hvis der ikke er udsolgt 10 dage før, så åbner billetsalget også for ikke medlemmer af Det Kvindelig Litteraturselskab.

Når man har købt en billet til et foredrag kan man ikke få pengene tilbage , men man er velkommen til at give/sælge billetten videre til veninder, kollegaer, familie mv. – De behøves ikke at være et medlem af Det Kvindelig Litteraturselskab.

Medlemsskab

For tiden har vi lukket for nye medlemmer og det er ikke muligt at blive skrevet på en venteliste, men du kan læse på vores hjemmeside, når der er åben for nye medlemmer igen.

Medlemskabs fornyelse oplyses i nyhedsbrev

Det Kvindelig Litteraturselskab sender et nyhedsbrev direkte til de medlemmer når medlemskab skal fornyes omkring nytår.

Spørgsmål til betaling

Hvis du har spørgsmål til betaling,  er du velkommen til at sende en mail til arrangement@detkvindeliglitteraturselskab.dk, så vil vi forsøge at besvare dit spørgsmål, så hurtigt som muligt.

Venlig hilsen

Det Kvindelige Litteraturselskab

P.s. Er du medlem, bør du venligst ikke afmelde nyhedsbrevet, så længe du ønsker at være medlem, da du her vil modtage nyt om arrangementer og links til tilmelding og betaling.