Arrangement med Susan Moody
d. 13. marts 2007

Stemningsbilleder fra aftenen.

Fint blev vi budt velkommen til Serridslev forsamlingshus, som atter dannede en rigtig hyggelig ramme for aftenens arrangement. Susanne havde igen været kreativ og skabt engelsk-romantisk stemning.
Marianne og Karen arbejdede ihærdigt med at få registreret de ca. 50 fremmødte kvinder. Margereth bød Susan Moody velkommen.

 

Susan Moody fortalte levende og inspirende om hvordan det kræver målrettethed, vedholdholdenhed og tilsidesættelse af nullermænd, famile og venners behov at få bogen skrevet. Mod skriveblokering virker bedst en snarlig deadline og en ihærdig udgiver.
Helle og hendes medhjælper havde taget et stort udvalg af Susan Moodys bøger med. Det var muligt at købe dem og få dem eller egne medbragte bøger signeret af forfatteren.
Susan Moody signerede flittigt bøgerne med en personlig hilsen.
Inden og i pausen var det muligt at købe kaffe og kage. En imponerede sandwich og kagebuffét skabt af Margareth og Oline. Hele 17 lækre hjemmebagte kage at lade sig friste af -uhm
Der blev snakket og hygget ved de pænt pyntede borde. Og talt bøger og givet gode råd og anbefalinger. Tak til Susan Moody for en rigtig god aften.
Og tusind tak til initiativtagerne for at stable arrangementet på benene og give os en god oplevelse. Tak for endnu en rigtig god aften.

Susanne

Fotograf og webmaster på hjemmesiden.