Kom og mød Sissel-Jo Gazan

Sissel-Jo Gazan (f. 1973) er en af vores mest elskede og læste forfattere. Som femårig tog hun med sin mor ud at sejle i Middelhavet – en rejse, der kom til at vare 3 år, og hvor hendes kærlighed til at skrive blev grundlagt. Siden har Sissel-Jo rejst rundt i hele verden, og har sideløbende skrevet romaner. Hun debuterede i 1995 med romanen ”Når man kysser i august”, der blev skrevet under et længere ophold i Lissabon. I 1997 udkom ”Et barn for sig”, der blev skrevet i Fillippinerne, og endelig blev romanen ”Vigtigt at vide om Ludmilla”, der udkom i 2003, skrevet i henholdsvis Hamborg og London.

Sissel-Jo Gazan blev i 2004 færdig som biolog med speciale i dinosaurer fra Københavns Universitet, og i 2008 udkom hendes første videnskabskrimi ”Dinosaurens fjer”, der straks røg til tops på bestsellerlisterne.

Om hendes nye bog, Svalens graf (okt. 2013), skriver forlaget, at den er en passioneret relationsroman og en intelligent videnskabskrimi om en rystende sandhed, som den unge biolog Marie Skov opdager i de data om børnevaccinationer, hendes professor indsamlede i Afrika, inden han begik selvmord. Politimanden Søren Marhauge nægter at lukke sagen som et selvmord og bevæger sig mildest talt tæt på grænsen for lovligt politiarbejde i forsøget på at forstå sagen. Han nærmer sig også det store spørgsmål: Er det altid godt for mennesket at vide, hvad det egentlig var, der skete en gang?

Tilmelding

Er du medlem kan du købe billet her fra den x. oktober 2014 kl 8.00. Rabatkoden modtager du på mail i et nyhedsbreve direkte til dig som medlem,  den x-10-2014.

Er der ledige pladser åbnes for billet salg til ikke medlemmer x. y.