Kære alle medlemmer af Det kvindelige Litteraturselskab

På vegne af hele styregruppen ønskes I alle et godt nytår.

Der er ingen tvivl om, at det bliver et godt 2017 i Det kvindelige Litteraturskab, og der er mange spændende forfattere og projekter i støbeskeen.

Første møde bliver d. 21. februar, hvor vi får besøg af Leonora Christina Skov, som vi tidligere med stor succes har haft besøg af. Leonora udgav senest bogen Hvor intet bryder vinden, og vi ved, der er en ny bog i støbeskeen, som Leonora nok vil fortælle lidt om også.

Vi glæder os til at se dig.

På styregruppens vegne

Helle Nancke

Om forfatteren:

Leonora Christina Skov (f. 1976) er forfatter, litteraturkritiker og samfundsdebattør bosat i København. Uddannet mag.art. i litteraturvidenskab, 2004-2006 litteraturkritiker ved dagbladet Politiken, og siden 2006 kritiker og klummeskribent på Weekendavisen. Forfatteren deltager desuden jævnligt i programmet Smagsdommerne på DR2. Leonora Christina Skov har tidligere udgivet romanerne Rygsvømmeren (2003), Champagnepigen (2007), Førsteelskeren(2012) og Silhuet af en synder (2010), der er solgt til udgivelse i Norge, Spanien og Tyskland. I 2010 modtog hun Kunstfondens 3-årige arbejdslegat.

Seneste udgivelse: Hvor intet bryder vinden. Politiken, 2015. Roman.

Om nyeste roman:

Forlaget skriver:

Syv danske kunstnere og forskere får et frit arbejdsophold af en gådefuld velgører på den ubeboede ø, Stormø. De glæder sig til en måned langt fra alting, men det overrasker dem alligevel at blive indlogeret i et glashus uden kontakt til omverdenen og uden mulighed for at komme væk. Stemningen bliver hurtigt anspændt, og da en af dem forsvinder i skoven, og en anden falder i døden, indser resten, at noget er helt galt. Er der en morder iblandt dem? Og hvem er næste offer? Snart fletter deres livshistorier og dybeste hemmeligheder sig ind i hinanden, og en større historie om besættelse, udnyttelse og personligt ansvar tager form.

HVOR INTET BRYDER VINDEN er en samtidsthriller inspireret af de klassiske mysterier og et portræt af syv meget forskellige mennesker, der bliver tvunget til at se deres fortrængninger i øjnene.

Køb billet

Kun for medlemmer af Det Kvindelige Litteraturselskab.

Billetsalget åbner 1. februar kl 16.

https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=3ab2779e8f

Du har fået en kode til køb i nyhedsbrevet.