Arrangement med Elsebeth Egeholm d. 21. november 2006

Den 21. november afholdt Det Kvindelige Litteraturselskab sit andet arrangement. Se billederne her.

Fint blev vi budt velkommen til Serridslev forsamlingshus, som atter dannede en rigtig hyggelig ramme for aftenens arrangement
Susanne havde igen været kreativ og skabt ægte femi-krimi stemning. Ulla og Karen arbejdede ihærdigt med at få registreret de 100 fremmødte kvinder.

Denne gang strakte køen strakte sig kun ud i gangen. Hjælp demigen næste gang ved at betale til banken inden, så går det meget hurtigere.

Margereth bød Elsebeth Egeholm velkommen Elsebeth fortalte bl.a. om hvordan titel på hendes bøger altid er det første hun finder på.
Helle havde taget et stort udvalg af Elsebeths bøger med.Det var muligt at købe dem og få dem eller egne medbragte bøger signeret af forfatteren. Hvilket rigtig mange benyttede sig af.
Inden og i pausen var det muligt at købe kaffe og kage. En imponerede kage buffé. Hele 17 lækre hjemmebagte kage at lade sig friste af -uhm
Der blev snakket og hygget ved de pænt pyntede borde. Og talt bøger og givet gode råd og anbefalinger.
Holdet bag. Tak til Elsebeth Egeholm for en rigtig god aften.
Og tusind tak til initiativtagerne for at stable arrangementet på benene og give os en god oplevelse. Tak for endnu en rigtig god aften.

Susanne

Fotograf og webmaster på hjemmesiden.