Tilbud til Medlemmer af Det kvindelige Litteraturselskab

Der er jazz og digte i luften…

D. 10. februar har du mulighed for en helt ny og inspirerende oplevelse, når Jakob Bro med orkester skaber det musikalske lydbillede for digteren Peter Laugesen, der læser op af sin digtsamling.

Specielt tilbud – kun til dig

Som et helt specielt tilbud til dig, der køber billet og er medlem af Det kvindelige Litteraturselskab, indbydes du helt gratis til et oplæg om Peter Laugesen ved litteraturhistorikeren Christian Djurhuus samme dag kl. 19.00 på Horsens Ny Teater.Peter Laugesen og Jakob Bro vil også være til stede, og Horsens Ny Teater og Bog & idé, Horsens, byder ved samme lejlighed på et glas vin.

Peter Laugesens 2 seneste udgivelser vil kunne erhverves med 25 % rabat. Køber du begge bøger, får du 30 % rabat. Bøgerne kan selvfølgelig signeres på aftenen.

Mere om kunstnerne

Jakob Bro er nok Danmarks mest prominente guitarist, der har spillet sammen med alle de store internationale jazznavne. Han har udgivet 7 albums i eget navn og modtaget 4 Danish Music Awards for disse..

Lyrikken bliver leveret af Peter Laugesen, der debuterede i 1967 med digtsamlingen Landskab.  Siden er det blevet til mange flere.

I 1992 modtog Peter Laugesen Det Danske Akademis Store Pris og fra 1997 har han været medlem af Det Danske Akademi.

Peter Laugesen har optrådt sammen med Mindspray, Singvogel og Christian Vuust og udgivet Cd’er sammen med dem. Han bidrager tillige med medie- og samfunds-kommentarer i især Dagbladet Information.

Praktisk info

Fredag den 10. februar kl. 20.00, i Horsens Ny Teater.Dørene åbner til Kviumsalen kl. 19.30, og arrangementet forventes at vare til ca. kl. 22.00.

Billetter kan købes hos arrangøren Horsens Ny Teater på telefonnummer: 75 60 23 44, eller hos Bog & idé, Søndergade 30, i Horsens.