D. 28. september fylder Det kvindelige Litteraturselskab 5 år, og i den anledning har vi valgt at afholde en anderledes litteraturaften for medlemmerne.

Planen er, at vi mødes til almindelig tid, men at vi denne aften spiser en festmiddag sammen. Der har allerede meldt sig tre festtalere på banen, nemlig Gretelise Holm, Leonora Christina Skov og Lars Vestergaard. Alle tre forfattere har tidligere besøgt os i Serridslev, og vi ser frem til at møde dem igen.

Vi glæder os til en hyggelig aften, der bliver noget ud over det sædvanlige. Derudover vil der blive forskellige festlige indslag, ligesom vores udemokratiske konkurrence heller ikke skal mangle

Medlemmer har som sædvanlig fortrinsret, og da vi max. kan være 100 personer inkl. festtalere, gælder det om at få meldt sig til hurtigst muligt

Pris for medlemmer denne gang 200,- kr. inkl. kaffe + tilkøb af drikkevarer. For ikke-medlemmer er prisen 250,- kr. + tilkøb af drikkevarer.

Alle pladser er optaget. Vi kontakter dig, der står på venteliste, hvis der bliver en ledig plads til dig den 28. september.