Kom og mød Jens Henrik Jensen

Denne gang skal vi møde en lokal forfatter
Jens Henrik Jensen er født i Søvind, søn af Gerda og Victor Jensen. Han blev student fra Horsens Statsskole 1982 og tog afgangseksamen fra Danmarks Journalisthøjskole i 1987.

Han er nu efter flere år i Esbjerg flyttet tilbage til Søvind, og efter at have været ansat på Jydske Vestkysten i mange år, er han er nu beskæftiget som fuldtidsforfatter.

Det danske Kriminalakademis diplom i 2005
Jens Henrik Jensen har bl.a. modtaget litteraturprisen Det danske Kriminalakademis diplom i 2005.

Forfatterskab
Jens Henrik debuterede i 1997 med krimien Wienerringen, og siden er det blevet til tre trilogier.

Den første trilogi har den hårdkogte CIA-agent Jan Jordi Kazanski som hovedperson. Den anden handler om den stridbare politiassistent Nina Portland fra Esbjerg, men den tredje, hvor vi med spænding venter på bind tre, har den højt dekorerede danske soldat Niels Oxen, som den gennemgående person.

Jens Henrik Jensens forfatterskab har internationalt snit. Han fremstår som en globetrotter med stor rejseaktivitet. I flere ombæringer har han begivet sig ud på større rejser, i 1988 en jordomrejse og i 1994 en rejse i Sydamerika.

Læs mere
I kan læse meget mere om Jens Henrik Jensen ved at gå ind på hjemmesiden www.jenshenrikjensen.dk, der er hans officielle hjemmeside.

Køb billet – kun for medlemmer

Der åbnes for salg af billet den 21. august 2015 kl. 16.

https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=8395236145