Kom og mød Julie Hastrup

Julie skriver på sin hjemmeside
”Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har blandt andet arbejdet på TV2/Lorry og Danmarks Radio.

Jeg har boet i København hele mit liv, men er født i Ringkøbing. Jeg er gift og mor til to børn.”

Forfatterskab
Julie Hastrup debuterede i 2009 med sin kriminalroman, der således var først bind i serien om efterforskeren Rebekka Holm. Siden er det blevet til fire mere i serien, senest i år, hvor bind 5 Farlig fortid er udkommet.

Julie Hastrup skriver om sin nyeste roman

“Farlig fortid” er min femte krimi i serien om drabsefterforsker Rebekka Holm.

En kold februarnat forulykker en ambulance pa en jysk landevej. Den ene ambulanceredder dør, den anden er hårdt kvæstet og patienten, en livstidsfange fra Østjyllands Statsfængsel, er forsvundet.

Dagen efter bliver en tidligere landmand stukket ihjel med en høtyv lidt uden for Ringkøbing og den lokale præst opdager sin egen dødsannonce i avisen.

Den ambitiøse drabsefterforsker Rebekka Holm er hjemme i barndomsbyen Ringkøbing for at hjælpe sin mor efter faderens død, og da hun hører om drabet, involverer hun sig omgående i efterforskningen – en drabsefterforskning, der blotlægger nye og gamle synder, der knytter sig til en række hændelser der fandt sted en stegende hed sommer i 1989.”

Læs mere
Du kan læse meget mere på hjemmesiden: www.juliehastrup.dk

Køb billet – kun for medlemmer

Der åbnes for salg af billet den 28. oktober kl. 16.

Køb billet her (koden du skal bruge, står i nyhedsbrevet)