Kom og mød Kim Leine

Forfatterskab

I 2007 debuterede Kim Leine som forfatter med bogen ”Kalak”. Sidenhen har han udgivet ”Valdemarsdag” (2008), ”Tunu” (2009) og ”Profeterne i Evighedsfjorden” (2012), som han også har modtaget De Gyldne Laurbær og Nordisk Råds Litteraturpris for.

Forfatterskabet kredser om mennesker, der er kastet ind i barske livsbaner, præget af misbrug og flugt. Det er rastløse typer splittet mellem det barske og nærværende liv i Grønland og det flade Danmark. Samtidig giver fortællingerne et fascinerende billede af det på én gang rå og dragende liv i Grønland.

Kims seneste bog “Afgrunden”, som udkom i april i år, er en fortælling om krig og kærlighed, og har ligget på bestsellerlisterne lige siden udgivelsen.

Om foredraget: ”Om mit liv og forfatterskab”
Kim Leine fortæller om sin baggrund som Jehovas Vidne i Norge, incestoffer, misbruger, sygeplejerske i 15 og om genfødslen som forfatter.

Med en personlig og litterær vinkel læser Kim Leine op af sine romaner. Han svarer gerne på spørgsmål fra tilhørerne.

Han inddrager desuden sin seneste bog “Afgrunden”, som er en roman om krig, fred, venskab og kærlighed på baggrund af fortællingen om to tvillinger og deres liv sammen og hver for sig i 20’erne og 30’erne, som bliver en hård udfordring.

Læs mere
Du kan læse meget mere om Kim Leine og hans bøger bl.a. på www.gyldendal.dk/kim-leine

Køb billet – kun for medlemmer

Der åbnes for salg af billet den 11. november kl. 16

Køb billet her